Raspis međunarodnog konkursa za koncept i sadržaj crnogorske postavke za predstavljanje države Crne Gore na 16. Međunarodnoj izložbi arhitekture u Veneciji (La Biennale di Venezia) 2018.
24.01.2018

Ministarstvo održivog razvoja i turizma - Organizacioni tim crnogorske nacionalne postavke na 16. Međunarodnoj izložbi arhitekture u Veneciji , sa zadovoljstvom informiše da je 19. januara objavljen zvanični Raspis međunarodnog konkursa za koncept i sadržaj crnogorske postavke za predstavljanje države Crne Gore na 16. Međunarodnoj izložbi arhitekture u Veneciji (La Biennale di Venezia) 2018.

 

Kompletna konkursna dokumentacija može se preuzeti sa sajta Ministrarstva održivog razvoja i turzima Crne Gore sa linka: http://www.mrt.gov.me/vijesti/180596/Ministarstvo-odrzivog-razvoja-i-turizma-Crne-Gore-raspisuje-medunarodni-konkurs-za-koncept-i-sadrzaj-crnogorske-postavke-za-pred.html


U petak 26.januara sa početkom u10h, u multimedijalnoj sali Ministarstva za održivi razvoj I turizam biće održana Panel diskusija za sve zainteresovane učesnike konkursa, kada će biti prilika da se uživo razgovara na zadati tematski okvir i odgovori na pitanja. 

 

Za sva dodatna pitanja i objašnjenja e-mail: biennale.arch2018@mrt.gov.me 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021