POZIV ZA STRUČNO PUTOVANJE NA 16. BIJENALE ARHITEKTURE U VENECIJI
06.09.2018

Pozivamo sve zainteresovane članove Strukovne komore arhitekata da se pijave za Stručno putovanje  na 16. Bijenale arhitekture u Veneciji, sa posjetom Veroni, koje organizuje Strukovana komora arhitekata Inženjerske komore Crne Gore od 04. oktobra do 08. oktobra tekuće godine.

 

Ukupna cijena aranžmana po putniku je okvirno 500,00 € i ona uključuje kompletan prevoz, avionski i autobuski i smještaj.

 

Ukupni budžet IKCG kojim se sufinansira putovanje uplatom turističkoj agenciji je 10.000,00 €. 

Navedeni budžet će ravnomjerno biti podijeljen na sve prijavljene putnike, te će za taj iznos biti umanjena ukupna cijena aranžmana za svakog od putnika.

Maksimalan broj putnika je 30. Ukoliko broj prijavljenih putnika bude viši od navedenog, prioritet će imati prvih 30 koji su ispunili sve uslove za Prijavu.

Ukoliko broj prijavljenih bude 20 ili manje, IKCG će finanisrati kompletnu cijenu aranžmana za sve prijavljene putnike.

Uslovi za Prijavu su:

·  Potvrda o članstvu u IKCG

·  Avansno plaćanje u iznosu od 170,00 € koje se vrši lično ovlašćenom licu SKA IKCG 

·  Kopija lične karte i pasoaš

 

Predaju navedene dokumentacije i avansno plaćanje zainteresovani članovi su u obavezi da izvrše lično ovlašćenom licu SKA IKCG, gdinu Novici Mitroviću, uz dobijanje priznanice o predatom avansu, sa tačnim datumom i vremenom predaje iste, koja ujedno predstavlja i potvrdu o uredno podnesenoj prijavi za Stručno putovanje. 

Zainteresovani članovi SKA, a naročito oni kojima je mjesto prebivališta van Glavnog grada Podgorice, prijavu mogu predati u ime više lica.

Predmetni avans će biti uplaćen turističkoj agenciji za finansiranje preostalog dijela aranžmana, a u zavisnosti od konačnog broja prijavljenih putnika na koje će se dijeliti budžet IKCG za sufinansiranje putovanje, dio avansa, odnosno cio avans će biti vraćen prijavljenom putniku.

Prijavom zainteresovani članovi potvrđuju da su upoznati sa svim uslovima putovanja i da iste prihvataju, a o svim dodatnim pitanjima mogu se informisati upitom na e-mail: ing.komora@t-com.me

 

Prijave se mogu izvršiti svakog radnog dana od 07h do 15h u prostorijama IKCG, najkasnije do četvrtka, 13.09.2018. godine do 15.00h.
Kontakt broj: Novica Mitrović 067/258-869
 
Uvjereni da nas čeka jedno korisno, nadahnuto i uzbudljivo putovanje, srdačano Vas pozdravljmo uz citat ˝Destinacija nikada nije mjesto, već novi način posmatranja stvari!˝ (Henri Miler).
© Inženjerska Komora Crne Gore 2021