ANKETA
04.03.2019

Shodno članu 146, stav 1 tačka 1 Zakona o planiranju prostora i izgradni objekata (Sl.List CG br.67/17), kao i članu 12, stav 1 tačka 1, članu 19, stav 1 tačka 25, članu 28, stav 1 tačke 26 i 28 i članu 45, stav 1 tačka 4 Statuta IKCG (Sl.List  CG br.022/18),

Izvršni odbor Strukovne komore arhitekata sprovodi

 

 

ANKETU sa najavom stručnog putovanja,

sadašnjih i budućih članova SKA u cilju odabira jedne od predložene tri opcije stručnog putovanja koje će u iznosu do 3.000,00 € biti sufinansirano od strane IKCG.

 

Nakon uspješno organizovanog stručnog putovanja Strukovne komore arhitekata IKCG na 16. bijenale arhitekture u Veneciji,

 

  http://www.ingkomora.me/ikcg_mne/public/index.php/index/artikli?id=3428

 

ova Strukovna komora je planirala da ponovi prošlogodišnji uspjeh, animirajući arhitekte da uplatom godišnje članarine IKCG steknu pravo da se prijave za stručno putovanje koje će biti sufinansirano od strane IKCG u iznosu do 3.000,00€.

Navedeni budžet će ravnomjerno biti podijeljen na sve prijavljene putnike, te će za taj iznos biti umanjena ukupna cijena aranžmana za svakog od putnika.

 

Anketa se odnosi na predložene tri opcije stručnog putovanja:

 

  1. 14. BEOGRADSKA INTERNACIONALNA NEDELJA ARHITEKTURE,

09.-30.05.2019. godine, Beograd, Srbija

http://www.bina.rs/

  • stručno putovanje se organizuje u okvirnom periodu od 20.-22.05.2019. godine, a tačan  datum biće naknadno preciziran;
  • okvirna cijena aranžmana po putniku je 200,00€ i ona uključuje povratno ptovanje avionskim prevozom na relaciji Podgorica-Beograd, dva noćenja u dvokrevetnim sobama hotela sa minimum 3*, transfer na relaciji aerodrom-hotel i obratno;

 

  1. DANI ORISA

19.-20.10.2019. godine, Zagreb, Hrvatska

  •  
  • stručno putovanje se organizuje u okvirnom periodu od 19.-21.10.2019. godine, a tačan datum biće naknadno preciziran
  • okvirna cijena aranžmana po putniku je 250,00€ i ona uključuje povratno putovanje avionskim prevozom na realaciji Dubrovnik - Zagreb, dva noćenja u dvokrevetnim sobama hotela sa minimum 3*, transfer na relaciji aerodrom - hotel i obratno, transfer Podgorica-Dubrovnik i Dubrovnik-Podgorica (u cijenu aranžmana nije uključena ulaznica);

 

  1. PIRAN DAYS OD ARHITECTURE

23.11.2019. godine, Piran, Slovenija

  •  
  • stručno putovanje se organizuje u okvirnom periodu od 21.-24.11.2019. godine, a tačan datum biće naknadno preciziran
  • okvirna cijena aranžmana po putniku je 270,00 € i ona uključuje povratno putovanje avionskim prevozom na realaciji Podgorica - Ljubljana, tri noćenja u dvokrevetnim sobama hotela sa minimum 3* u Piranu, transfer na relaciji Ljubljana-Piran i obratno, (u cijenu aranžmana nije uključena ulaznica);

 

Navedeni podaci i cijene aranžmana su okvirne i SKA IKCG ne odgovara za tačnost istih.

 

Tačna cijena aranžmana biće poznata nakon završetka procedure javne nabavke za izbor najpovoljnije ponude turističke agencije za organizovanje odbranog stručnog putovanja.

 

Molimo da Vaš izbor od preložene tri opcije stručnog putovanja pošaljete na

e-mail: ing.komora@t-com.me.

 

Anketa traje do petka, 08.03.2019. godine, do 15h.

 

Rezultati Ankete će biti objavljeni 11.03.2019. godine kada će biti i objavljeni rokovi za Prijavu zainteresovanih članova za anketom odabrano stručno putovanje.

 

Maksimalan broj putnika je 20. Ukoliko broj prijavljenih putnika bude veći od navedenog, prioritet će imati prvih 20 koji su ispunili sve uslove za Prijavu.


Ukoliko broj prijavljenih putnika bude 20 ili manje, opredjeljeni budžet od 3.000,00€ za sufinansiranje stručnog putovanja članova SKA IKCG će biti ravnomjerno podijeljen.

 

Uslovi za Prijavu će biti:

 

  • Potvrda o članstvu u IKCG
  • Avansno plaćanje u iznosu od 100,00 € koje se vrši lično ovlašćenom licu SKA IKCG 
  • Kopija lične karte i pasoša


Predaju navedene dokumentacije i avansno plaćanje zainteresovani članovi će biti u obavezi da izvrše lično predstavniku  koji će biti ovlašćen za to u ime SKA IKCG, uz dobijanje priznanice o predatom avansu, sa tačnim datumom i vremenom predaje iste, koja ujedno predstavlja i Potvrdu o uredno podnesenoj Prijavi za stručno putovanje. 


Zainteresovani članovi SKA Prijavu će moći predati u ime više lica.
 

Predmetni avans će biti uplaćen turističkoj agenciji za finansiranje preostalog dijela aranžmana, a u zavisnosti od konačnog broja prijavljenih putnika na koje će se dijeliti budžet IKCG za sufinansiranje putovanje, dio avansa, odnosno cio avans će biti vraćen prijavljenom putniku.

 

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021